Одељење интерно II – Ендокринологија, нефрологија и реуматологија

5016_Tatjana_Stojišić_resize

Начелник:
мр. сц. мед Татјана Стојшић

Начелник Одељења интерно II је мр.сц. мед Татјана Стојшић.

Оставите одговор