bolnicaslika

Месец дана рада Инфо пулта у суботичкој болници

У главном холу Опште Болнице Суботица је пре месец дана започео са радом Инфо пулт на којем пацијенти и посетиоци болнице могу добити потребне информације или помоћ око остваривања својих права. Рад Инфо-пулта  у овом периоду се може оценити као изузетно успешан.Свакодневно су пацијентима и посетиоцима болнице даване потребне информације и пружана је помоћ око остваривања права. Огромна већина приговора и замерки је решена у року од 48 сати, а они који су их поднели су добили и повратну информацију.

Сви који желе информације или пак помоћ око остваривања својих права могу да комуницирају са надлежним у болници и путем телефона и мејла.(тел +38124 5555222, мејл адреса инфо@болницасуботица.цом).

Унапређење комуникације пацијената и посетилаца са болничким особљем је важан део политике транспаретног рада Опште Болнице Суботица са циљем даљег повећања квалитета здравствених услуга, са  фокусом  на пацијента.

Исто тако Инфо пулт информише и упозорава пацијенте и посетиоце да је пушење у објектима и кругу болнице СТРОГО ЗАБРАЊЕНО, и да се не сме блокирати пожарни пут унутар болничког круга,како би у случају потребе за ванредним интервенцијама ватрогасна и друга возила могла неометано кретати у кругу болнице.